Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 280 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 620 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2018
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
Panorámás Családi Villa / Madárhegy

Az eladó ingatlan a Madárhegyen (XI. ker.), a város egyik legkeresettebb részén, egy dinamikusan fejlődő városrészben található, családi házas villanegyedben, csendes, elegáns környezetben, elegáns, új építésű ház, nagy és növényekkel gazdagon parkosított telekkel. Az intimitás és a környék infrastruktúrája kiváló. Ez az ingatlan a jelenlegi piacon minden tekintetben a legjobb adottságú és legjobb lehetőségeket kínáló ingatlanok közé tartozó, látványos és elegáns. Elhelyezkedésénél fogva csendes és nyugalmas, ám a teljes városi infrastruktúrához is közeli.

AZ EGÉSZ HÁZRA ÉS KERTRE JELLEMZŐ A KÉNYELEM, AZ ESZTÉTIKA ÉS A HASZNÁLHATÓSÁG HARMÓNIÁJA. A RÉGI VILLA-STÍLUSFILOZÓFIA KÜLÖNLEGES ÉRTÉKEIT MEGTARTVA, A MODERN, MAI IGÉNYEKNEK ÉS FUNKCIONALITÁSNAK MEGFELELŐEN KIALAKÍTVA - MINIMÁL STÍLUSBAN KIVITELEZVE.

A saját használatú telek 620 m2.-es, jó arányú, növényzettel szépen és dúsan parkosított, elegáns – és funkcionálisan kiváló, jól használható kertrészekben kialakítva.

Az épület a telken jól elhelyezett, a szokásosnál nagyobb elő – és oldalkerttel, a területi adottságokat jól kihasználva.
Az épületben két lakószint készült és az alaksorban a garázs és tárolók, a tetőn pedig egy panorámás tetőterasz.
A belső összterület 220 m2. + 120 m2. terasz és tetőterasz (70 m2.) területtel, térbeli elhelyezését tekintve, kiváló. A teraszok a szokásostól eltérően nagyméretűek, közülük kettő a nappalival közvetlen kapcsolatú és mindegyik terasz és erkély ötletes megoldásokkal kialakítva.
A nappali különösen tágas, több térelosztású, külön elhelyezett konyha és 3 külön bejáratú lakószoba készült járható gardróbokkal, 4 fürdőszobával és 1 vendég wc.-vel.
A konyha tere tágas és világos, jól elkülönített, jól elhelyezett, a berendezés és felszerelés jó minőségű és elegáns. A földszinti térben egy dolgozószoba készült, mely hálószobaként is funkcionálhat.
A hálószobák az emeleti szinten készültek, a fürdőszobákkal és járható gardróbokkal együtt.
A terepviszonyokat kihasználva az alaksorban a GARÁZS UTCA SZINTEN KÉSZÜLT és az itt lévő kiszolgáló helyiségekben egy fürdőszobát is elhelyeztek, valamint az egyik ablakos helyiség LAKÓSZOBAKÉNT is használható, így egy lakóhelységgel nőhet a kihasználhatóság.
A HÁZ KÜLÖNLEGESSÉGE, hogy az épület tetejének teljes terjedelmében ELEGÁNS TETŐTEARSZ készült, elvehetetlen PANORÁMÁVAL, ELEGÁNS KIVITELEZÉSSEL ÉS BERENDEZÉSSEL. A SZAUNA is ezen a szinten készült, egy FÜRDŐ/wcVEL KIEGÉSZÍTVE. Itt még egy kis konyha, vagy egy zárt pihenő is kialakítható, ha valaki egy teljes lakó-infrastruktúrát szeretne ezen a szinten is kialakítani.

Az utca szinten készült GARÁZS tere tágas és magas minőségben készült, két autó tárolható kényelmes beállással és még sok rakodó/tárolótér marad. Az elegáns TÉRBURKOLATON még 2 gépkocsi parkolhat zárt területen.

A FŰTÉS – ÉS VÍZMELEGÍTÉS A LEGMODERNEBB BERENDEZÉSEKKEL KÉSZÜLT, MEGÚJULÓ ENERGIAFELHASZNÁLÁSSAL. GÁZ NINCS AZ ÉPÜLETBEN. A hűtő - fűtő - és vízmelegítő berendezés levegő hőcserélő-hőszivattyúval működik, mely a funkciónak megfelelően a házon kívül került elhelyezésre, így hangtalan működést biztosít. A FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK EZÉRT IGEN ALACSONYAK. A házban a fűtés - és légkondicionálás mellett FOLYAMATOS LÉGCSERE is működik, így a túlzott PÁRÁSODÁS ÉS PENÉSZESEDÉS KIZÁRT, VALAMINT A FOLYAMATOS LÉGCSERE EGÉSZSÉGES KÖRNYEZETET BIZTOSÍT.

Az ingatlanba sok extra felszerelést építtetek be : távirányított kapuk, automata öntözés, riasztó(kamera), klíma, szauna, központi porszívó, kerti vakond háló, stb.

Az építéskor felhasznált anyagok, burkolatok, beépített eszközök – és bútorok jó minőségűek, és elegánsak.
Az épület műszaki állapota kiváló, funkcionálisan kitűnő.
A ház és a kert egyaránt tiszta, ápolt, és gondozott.

Telekméret : 620 m2.
Lakóterület : 220 m2. + teraszok/erkélyek cca. 120 m2.
Szobák : nappali + 3 háló - 4 fürdő/wc, + vendég wc.
Komfort : teljes / luxus - és TETŐTERASZ
Parkolás : garázs – 2 autó + tároló és 2 kerti parkoló
Kilátás : panorámás és tágas – kertre néző
Kínálati ár : 285 mill. Ft.

Referens :

Ár

Irányár 285 millió Ft

Érdeklődni

Iroda DimensiO ingatlan StudiO / Szigeti Róbert
Név Szigeti Róbert
Telefon +36 20 779 Mutasd
Email dimensiobt@ Mutasd