Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 1596 m²
Komfort komfort nélkül
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Épült 1975
Épület szintje földszint + tetőteres
Jó fekvésű, Zártkerti telek / Óbuda - Csúcshegy

Az eladó építési telek Óbuda – Csúcshegy területén, a Solymárvölgyi úton található, egy dinamikusan fejlő területen, csendes és intim környezetben. Területe 1596 m2. A telek jó arányú, jó benapozású, dús növényzettel.
Ez egy MULTIFUNKCIONÁLIS TELEKINGATLAN. Fekvése és elhelyezkedése alkalmassá teszi, hogy akár LAKÁS CÉLJÁRA ALKALMAS INGATLANT, ALKÁR GAZDASÁGI ÉPÜLETET, AKÁR VÁLLALKOZÁS számára alkalmas épületet építsenek oda.
A telek elhelyezkedése kiváló, jól megközelíthető, környezete beépített, a közlekedés és az infrastruktúra jó. Megfelelő távolságban van a városi forgalom zajától, intim, mégis a teljes városi infrastruktúra közelében fekszik.

EZEN A TERÜLETEN AZ ÖNKORMÁNYZAT NAGY BERUHÁZÁSOKAT VÉGZETT, MEGVALÓSULT A TELJES KÖZMŰVESÍTÉS ÉS ÚJ ÚTBURKOLAT KÉSZÜLT (vagy folyamatban van). EZZEL NAGYMÉRTÉKBEN NÖVEKEDETT A TERÜLETEN FEKVŐ INGATLANOK PIACI ÉRTÉKE.
A VÁROS ÉS A KERÜLET TERÜLETI FEJLŐDÉSE CSAK EBBE AZ IRÁNYBA LEHETSÉGES. EZÉRT AZ ITT LÉVŐ TELEKINGATLANOK MEGVÁSÁRLÁSA JÓ BERUHÁZÁS.
A TELEK SZÉLES UTCAFRONTTAL RENDELKEZIK, TERASZOS KIALAKÍTÁSSAL, A TERASZOK MÉRETE CCA. 350 – 400 M2.-ESEK, BÁRMELYIK ALKALMAS AKÁR EGY TÁRSASHÁZ ELHELYEZÉSÉRE IS KÉSŐBB.

Jelenleg, a telken egy 40 m2.-es faház áll, mely a helyszínrajzon is megtalálható, és mely épület a telekméret 5 %-áig bővíthető a jelenlegi szabályok mellett (összesen cca. 100 m2.).

Az építési övezeti besorolás szerint :
ZÁRTKERT - MK2 (MŰVELÉSBŐL KIVONT, KERTES TERÜLET)
BEÉPÍTHETŐSÉGE : 5 %-OS,
ÉPÍTMÉNY MAGASSÁG : 4 M.

Közmű ellátottság :
VALAMENNYI KÖZMŰ AZ UTCÁBAN, A VILLANY ÉS A VÍZ A TELKEN BELÜL.

A tulajdonos, a telekre „családi házat” terveztetett. A megvalósítást, hosszantartó külföldi munkavállalás miatt halasztotta és ez okból döntött az ingatlan eladása mellett is.

Telekméret : 1596 m2.
Építési övezet : MK2
Közműellátottság : víz, villany a telken, gáz az utcán
Ár : 18,9 mill. Ft.

Referens :
Szigeti Róbert - ingatlan szakértő

Ár

Irányár 18,8 millió Ft

Érdeklődni

Iroda DimensiO ingatlan StudiO / Szigeti Róbert
Név Szigeti Róbert
Telefon +36 20 779 Mutasd
Email dimensiobt@ Mutasd