Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 400 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 800 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2018
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika aa++: <40% minimális energiaigényű
Panorámás Családi Ház/Rezidencia / Üröm
(bővebben : www.ingatlandimensio.hu)

Az eladó ingatlan Ürömön, a város legkeresettebb részén, egy dinamikusan fejlődő városrészben található, családi házas villanegyedben, csendes, elegáns környezetben. A környék infrastruktúrája és az intimitás kiváló. Ez az ingatlan a jelenlegi piacon minden tekintetben a legjobb adottságú és legjobb lehetőségeket kínáló ingatlanok közé tartozó, látványos és elegáns.
Minden tekintetben a különleges lakóingatlanok közé sorolható. Elhelyezkedésénél fogva csendes és nyugalmas, ám a teljes városi infrastruktúrához is igen közeli.
A ház, a kert, és a környezet elegáns, intim, csendes, és nyugalmas.

Az épület 2018.-ban épült (vadi új, még nem lakott), a XXI. század stílusában kialakított, szép elegáns polgári villa és kert. AZ EGÉSZ HÁZRA ÉS KERTRE JELLEMZŐ A KÉNYELEM, AZ ESZTÉTIKA ÉS A HASZNÁLHATÓSÁG HARMÓNIÁJA. A RÉGI VILLA-STÍLUSFILOZÓFIA KÜLÖNLEGES ÉRTÉKEIT MEGTARTVA, A MODERN, MAI IGÉNYEKNEK ÉS FUNKCIONALITÁSNAK MEGFELELŐEN KIALAKÍTVA.

A telek 800 m2.-es, jó arányú, növényzettel szépen és dúsan parkosított, elegáns – és funkcionálisan kiváló, jól használható kertrészekben kialakítva.

Az épület a telken jól elhelyezett, a szokásosnál nagyobb elő – és oldalkerttel, a területi adottságokat jól kihasználva. A ház két szintes, cca. 400 m2. össz. alapterületű, térbeli elhelyezését tekintve, kiváló. A teraszok a szokásostól eltérően nagyméretűek, egy 30 m2.-es tetőterasszal, ötletes megoldásokkal.
Az épületben két lakószint készült, különösen tágas, több térelosztású nappali és 4 külön bejáratú lakószoba készült, 2 fürdőszobával és 1 vendég wc.-vel.
A konyha-étkező tere tágas és világos, jól elhelyezett, a berendezés és felszerelés modern, jó minőségű és elegáns.
A nappali tere közvetlen kertkapcsolatos, a szépen parkosított kert kényelmes kerti bútorzattal jól felszerelt.

A garázs tere tágas és magas minőségben készült, két autó tárolható kényelmes beállással és még tágas rakodó/tárolótér marad. Az elegáns térburkolaton még 2 gépkocsi parkolhat zárt területen, a kertben.

A fűtés – és vízmelegítés a legmodernebb berendezésekkel készült, megújuló energiafelhasználással. A költségek így igen alacsonyak.

Az ingatlanba sok extra felszerelést építtetek be : távirányított kapuk, automata öntözés, okos riasztó, napellenző rendszer, mozgatható szúnyoghálók, stb.

Az építéskor felhasznált anyagok, burkolatok, beépített eszközök – és bútorok jó minőségűek, és elegánsak, a legmodernebb technológiák felhasználásával.
Az épület műszaki állapota kiváló, új építésű (épült : 2018.), funkcionálisan kitűnő.
A ház és a kert egyaránt tiszta, ápolt, és gondozott.

Telekméret : 800 m2.
Lakóterület : 400 m2. + teraszok – cca. 100 m2.
Szobák : nappali + 4 lakóhelyiség (2 fürdőszoba/wc., + vendég wc.)
Komfort : teljes / luxus
Parkolás : garázs – 2 autó + tároló és 2 kerti parkoló
Kínálati ár : 270 mill. Ft.

Referens :
Szigeti Róbert ingatlan szakértő

Ár

Irányár 270 millió Ft

Érdeklődni

Iroda DimensiO ingatlan StudiO / Szigeti Róbert
Név Szigeti Róbert
Telefon +36 20 779 Mutasd
Email dimensiobt@ Mutasd