Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 865 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 9 szoba
Telek terület 4068 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés fan-coil
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: luxus
Épült kb. 2002
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
Extrák belső úszómedence, 4 féle fűtőrendszer, légkondi, stb.
Ékszerdoboz, Rómaipart határán /
Ötletgazdag, úszómedencés Rezidencia
(bővebben : www.ingatlandimensio.hu )

Az ingatlan Budapest határában, Csillaghegy és Rómaiparttal határos területen, családi házas övezetben található. Az igen nagy telken lévő épület olyan ötletes építészeti megoldásokkal készült, hogy az külső látványában szerénynek mutatkozó (Angolszász stílusú), de belső terei nagyszerű és látványos építészeti és belsőépítészeti megoldásokat rejtenek. Ez valójában egy olyan lakótér-együttes, mely az alapos és ötletes tervezés és szakszerű kivitelezés után külső megjelenésében puritán egyszerűséget mutat, de belső terei a beltéri medencével és a kert terei egészen különleges, modern és minden mai igényt kielégítő, ötletgazdag építészeti és belsőépítészeti remekmű.
Az ingatlan több különálló és külön is megközelíthető lakrészt tartalmaz, melyek egyben és külön-külön is használhatóak.

Az önálló ingatlanhoz tartozó, kerítéssel is elkerített telek területe 4.068 m2., jó arányú. A kert különösen szépen parkosított, dús növényzettel és ápolt, gondozott pázsittal.

A főépület belső lakótere önállóan 865 m2., a hozzá tartozó teraszok és a díszburkolatos élményterek (cca. 250 m2.) nélkül. Az épületben három szint készült (szuterén, földszint és emeleti tetőtér).

Az épület bejárata kívül belül elegáns. A házba lépve feltárul a belső tér és mindenfelől omlik a fény. A földszinti tér egy ötletes, különleges és elegáns multifunkcionális téregység, egy minden helyiség tekintetében közvetlen kertkapcsolatos lakrész, mely a közös, elegáns előtérből közelíthető meg. A tágas és világos nappalin kívül még egy komplett és intim lakótér készült, két hálószobával. A konyha tere nem ajtóval szeparált, de jól elkülönített, mégis szerves része a lakótérnek, jól elkülöníti a nappalit az ebédlőtől. A nappali tágas és világos, jól tájolt, tágas mérete és a szép kandalló fokozza a kényelmet és az ott tartózkodás élményét. A nappali túloldalán teljesen nyitott térrel készült a beltéri uszoda tere. Kellemes látvány a feszített vízfelületű, fényárban úszó uszodatér. A földszinti tér minden részében árad a fény. A földszint egész tere egy jól szeparált, de mégis jó kapcsolatú, jó ötletekkel készült, kényelmes és intim lakrész.
Az épület egy másik elegáns lakótere az emeleten készült. Az emeleti előtér nemcsak tágas és világos, de belépéskor meghökkentően nagy és ötletes tér tárul elénk. A nagy üvegfelületeken át árad a fény, és a mennyezet nélküli átriumos tér különösen és kellemesen nagy térérzetet nyújt. A fogadótér két részre osztja az emelet terét. Egyfelől készült a tágas szülői háló, saját kandallóval és fürdőszobával. Ügyes építészeti megoldással innen is rátekinthetünk az uszodára, mely szép és érdekes látvány. Az itt elhelyezett kandalló növeli a tér melegségét és eleganciáját.
Az emeleten a másik irányban még három hálószoba (dolgozó, vagy vendégszoba) egy gyermeknappali, tároló és még egy fürdőszoba készült.
A szuterén szintén egy multifunkcionális téregység a maga 300 m2.-ével. Tágas és kényelmes, minden helyiség funkcionálisan jól kialakított. Itt készült a gépészet tere, tárolók, tornaszoba, zeneszoba, biliárdszoba, egy fürdőszoba és a tágas garázs – 6 autó számára, valamint a műhelysarok.
Az épületben összesen 9 lakóhelyiség, 4 fürdőszoba, 5 wc.-kézmosó készült.

A fűtés különösen kiváló, négyféle fűtési lehetőséggel. Hagyományos gázkazán, faelgázosító kazán, meleg levegő befúvó rendszer (Sanyo-kombi), és három kandalló. Ezek vegyes használata által szerény a fűtési költség, mert a hagyományos gázkazán használata korlátozott a többi rendszer használata miatt.
Az uszoda páramentesítő berendezése magas minőségű, funkcióját hibátlanul teljesíti. A nappali terében sehol nem érzékelhető pára, vagy párásodás, tiszta, könnyű és száraz a levegő.

Az építkezéskor felhasznált anyagok, burkolatok, beépített bútorok – és eszközök kiváló minőségűek és elegánsak.
Az épület műszaki állapota kiváló, funkcionálisan különleges és újszerű.
A kert és a ház egyaránt tiszta, ápolt és gondozott.

Telekméret : 4.068 m2.
összes beép.ter. : 865 m2.
Lakóterület : 665 m2. + teraszok + 2 melléképület
Szobák : 9 (1 nappali + 1 ebédlő-fogadó + 7 lakó)
Komfort : luxus – belső úszómedence (4 fürdőszoba - wc. )
Garázs és tárolók : 200 m2. - 6 autó
Ár : 210 mill. Ft.

Referens :
MIOSZ-ingatlanszakértő

Ár

Irányár 210 millió Ft

Érdeklődni

Iroda DimensiO ingatlan StudiO / Szigeti Róbert
Név Szigeti Róbert
Telefon +36 20 779 Mutasd
Email dimensiobt@ Mutasd