Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 390 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 1500 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1915
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Panorámás Családi Villa-Rezidencia / Rózsadomb

Az eladó ingatlan az „igazi Rózsadombon”, a város legkeresettebb részén, egy dinamikusan fejlődő városrészben található, családi házas villanegyedben, csendes, elegáns környezetben, elegáns, felújított nagy épület, nagy és növényekkel gazdagon parkosított telekkel. Az intimitás és a környék infrastruktúrája kiváló. Ez az ingatlan a jelenlegi piacon minden tekintetben a legjobb adottságú és legjobb lehetőségeket kínáló ingatlanok közé tartozó, látványos és elegáns.

Minden tekintetben a különleges lakóingatlanok közé sorolható. Elhelyezkedésénél fogva csendes és nyugalmas, ám a teljes városi infrastruktúrához is közeli.
A ház, a kert, és a környezet elegáns, intim, csendes, és nyugalmas.

AZ EGÉSZ HÁZRA ÉS KERTRE JELLEMZŐ A KÉNYELEM, AZ ESZTÉTIKA ÉS A HASZNÁLHATÓSÁG HARMÓNIÁJA. A RÉGI VILLA-STÍLUSFILOZÓFIA KÜLÖNLEGES ÉRTÉKEIT MEGTARTVA, A MODERN, MAI IGÉNYEKNEK ÉS FUNKCIONALITÁSNAK MEGFELELŐEN KIALAKÍTVA.

A telek 1500 m2.-es, jó arányú, növényzettel szépen és dúsan parkosított, elegáns – és funkcionálisan kiváló, jól használható kertrészekben kialakítva.

Az épület a telken jól elhelyezett, a szokásosnál nagyobb elő – és oldalkerttel, a területi adottságokat jól kihasználva. A ház három szintes, LIFT KÉSZÜLT BENNE, 340 m2. össz. belső területű, térbeli elhelyezését tekintve, kiváló. A teraszok a szokásostól eltérően nagyméretűek, egy 46 m2.-es terasz a nappalival közvetlen kapcsolatú és a két kisebb emeleti, panorámás terasz a hálókhoz kapcsolódik, ötletes megoldásokkal.
Az épületben három lakószint készült, különösen tágas, több térelosztású nappali, külön elhelyezett konyha egy igen nagyterű ebédlővel és 4 külön bejáratú lakószoba készült járható gardróbokkal, 4 fürdőszobával és 1 vendég wc.-vel.
A konyha-étkező tere tágas és világos, különösen nagy terű, jól elkülönített, jól elhelyezett, a berendezés és felszerelés jó minőségű és elegáns.

A garázs tere tágas és magas minőségben készült, két autó tárolható kényelmes beállással és még sok rakodó/tárolótér marad. Az elegáns és FŰTÖTT külső TÉRBURKOLATON még 6 gépkocsi parkolhat zárt területen, a kertben.

A fűtés – és vízmelegítés modern berendezésekkel készült, így a fenntartási költségek így igen alacsonyak.

Az ingatlanba sok extra felszerelést építtetek be : távirányított kapuk, automata öntözés, riasztó, napellenző – és védelmi rendszer, mozgatható szúnyoghálók, klíma, stb.

Az építéskor felhasznált anyagok, burkolatok, beépített eszközök – és bútorok jó minőségűek, és elegánsak.
Az épület műszaki állapota kiváló, funkcionálisan kitűnő.
A ház és a kert egyaránt tiszta, ápolt, és gondozott.

Telekméret : 1500 m2.
Lakóterület : 340 m2. + teraszok cca. 100 m2. + fűtött térburkolatos parkoló
Szobák : nappali + 5 lakóhelyiség - 4 fürdőszoba/wc., + vendég wc.
Komfort : teljes / luxus
Parkolás : garázs – 2 autó + tároló és 6 kerti parkoló
Kilátás : tágas – kertre néző
Kínálati ár : 480 mill. Ft.

Referens :
Szigeti Róbert ingatlan szakértő

Ár

Irányár 480 millió Ft

Érdeklődni

Iroda DimensiO ingatlan StudiO / Szigeti Róbert
Név Szigeti Róbert
Telefon +36 20 779 Mutasd
Email dimensiobt@ Mutasd