Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 120 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6+2 félszoba
Telek terület 1452 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújítandó
Épült 1982
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Családi ház - Nyaraló / Balatonakarattya

Az eladó ingatlan a Balatonakarattyán, a Balaton egyik keresett részén, egy dinamikusan fejlődő városi – és üdülőterületen található, családi házas villanegyedben, csendes, elegáns környezetben. A környék infrastruktúrája és az intimitás kiváló. Ez az ingatlan a jelenlegi piacon a kiváló lehetőségeket kínáló házas ingatlanok közé tartozó.
Az oda vezető út télen, nyáron jól járható, gondozott, bokrokkal, fákkal tarkított, nyaraló – és lakóterület nyugodt hangulatát idézi. Az infrastruktúra jó, a balatoni fürdőhely, a part gyalogosan kb. 10-15 perc távolságra van, ami autóval 2-3 percnyi csupán.
Elhelyezkedésénél fogva csendes és nyugalmas, ám a teljes városi – és üdülő infrastruktúrához is igen közeli.
EZT AZ INGATLANT NAGY CSALÁDNAK, BEFEKTETŐNEK, FEJLESZTŐKNEK AJÁNLJUK.
A ház, a kert, és a környezet intim, csendes, és nyugalmas.

A telek 1452 m2.-es, jó arányú, növényzettel szépen és dúsan parkosított, elegáns – és funkcionálisan kiváló, jól használható kertrészekben kialakítva.
A telek mérete a megszokottnál nagyobb, téglalap alakú, igen jó arányú. Az előkert szép, gondozott, a főépület kb. 10 – 12 méterre van az utcafronti kerítéstől. Az oldalkert egyik oldalon 4 méternyi, a másik oldalon 10 méternél is több. A hátsó kert megközelítőleg négyzet alakú, tágas, jól kihasználható. Az egész kert fűvel borított és növényzettel dúsan tarkított.
A kert hátsó sarkában az ingatlan nyilvántartásban is szereplő 18 m2.-es melléképület áll, mely teljes alapterületében alápincézett, közművel ellátott. Használhatósága széleskörű.
A kerítés hagyományos, egyszerű, közepes állapotú, külön gépkocsi és személy bejáróval.

Az épület fő szerkezetei, a fundamentális alapzat, a tartó – és teherhordó szerkezetek, a vízszintes és - tető szigetelések műszaki – és funkcionális állapota hibátlan, kiváló.
A főépület 1980-ban épült, 60m2 földszinti lakó területtel, ugyancsak 60 m2 emeleti, (fél-manzard) lakó térrel. Mindkét szint komfortosított. Az épülethez kívülről terasz (28 m2.) és erkély kapcsolódik (8m2.), mely jól kihasználható és fokozza a jó tér - és kert kapcsolatot. A földszinten a nappali mellett három lakószoba található még, valamint a konyha és a fürdő-wc. Az emeleten szintén van egy nappali helyiség és három szoba, valamint egy fürdő-wc. A felette lévő tetőtér beépíthető. Az épületben összesen 8 lakó helyiség található.

A nyaraló jelenleg állandó lakásként funkcionál. Az épület fűthető, ám jelenleg nincs benne a mai követelményeknek megfelelő központi fűtő berendezés.

A kert funkcionálisan jól kialakított, gondozott. Az épületek fő tartószerkezetei jó állapotúak, de más részei műszakilag és funkcionálisan avultak, felújításra szorulnak. A közművek közül a villany, víz, csatorna bekötve, a gáz most kerül bevetetésre, és az épület lakóházzá való átminősítése is folyamatban van.
A kert és a ház egyaránt tiszta, ápolt és gondozott.

Telek méret : 1452 m2.
Lakó terület : 120 m2. + teraszok + a melléképület
Ajánlati ár : 25.8 mill. Ft.

Referens :
Szigeti Róbert ingatlan szakértő

Ár

Irányár 25,8 millió Ft

Érdeklődni

Iroda DimensiO ingatlan StudiO / Szigeti Róbert
Név Szigeti Róbert
Telefon +36 20 779 Mutasd
Email dimensiobt@ Mutasd